کیوسکی

کیوسکی
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

این غذا حتماً باید با سینه مرغ درشت تهیه شودو برای هر نفر هم یک سینه باید درنظر گرفت

  • سینه مرغ که از استخوان جدا شده و بال مرغ به آن متصل باشد: 6 قطعه
  • کره: 150 گرم
  • تخم مرغ: 3 تا 4 عدد
  • نان خشک کوبیده: یک پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

قطعات سینه را بدقت از استخوان جدا میکنیم و نوک بال را میگیریم بطوری که یک قطعه از مفصل بال به سینه باقی بماند بعد پوست سینه را جدا میسازیم و سینه را آهسته و بطوری که پاره نشود میکوبیم تا کمی پهن شود و کمی نمک وفلفل روی سطح سینه میپاشیم،بعد کره را 6قسمت مساوی میکنیم و روی هر قطعه سینه یک قطعه کره میگذاریم،سپس سینه را از پهنای آن لوله میکنیم بطوری که کره کاملاً وسط سینه پوشیده شود بعد دو طرف سینه را کمی میکوبیم تا بهم بچسبد و کره خارج نشود آنگاه تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک وفلفل به تخم مرغ میزنیم و آنها را بهم میزنیم،بعد کیوسکی ها را در نان خشک کوبیده یا آرد میغلطانیم بعد در تخم مرغ ودوباره آرد و باز هم در تخم مرغ میغلطانیم، سپس روغن فراوان را در ظرف گودی داغ میکنیم و کیوسکی ها را در روغن میاندازیم و حرارت را ملایم میکنیم یک طرف کیوسکی که طلایی و برشته شد برمیگردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود. کیوسکه ها را بعد از آماده شدن در دیس میچینیم.
ممکن است بالهای کیوسکی را با کاغذ مخصوص که بشکل گل درست میشود تزیین کنیم و اطراف کیوسکی را با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ شده و جعفری تزیین نماییم.
این غذا را باید داغ داغ و بلافاصله صرف کرد و نکته مهمتر آن است که کره وسط کیوسکی در موقع سرخ کردن از آن خارج نگردد. ودر موقع خوردن باید با احتیاط آنرا برید که کره آن نپرد ولباس را آلوده نکند