همبرگر

همبرگر
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم برای 4 قطعه

  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • پیاز خرد شده ریز: نصف فنجان
  • قارچ: 250 گرم
  • تر تیزک یا شاهی آبی (بولاغ اوتا): یک فنجان
  • پیاز رنده شده نرم: 2 قاشق سوپ خوری
  • سس ب آرنز: نصف فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی
  • نان مخصوص همبرگر: 8 قطعه

طرز تهیه:


3تا 4عدد از قارچها را کنار میگذاریم بقیه را بعد از تمیز کردن وشستن ریز خرد میکنیم قارچ خرد شده، گوشت، نمک و فلفل و پیازچه رنده شده مخلوط میکنیم بطوریکه کاملا چسبندگی پیدا کند بعد آنرا به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را در دست گرد ومنظم کرده کمی روغن زیتون در تابه که بهتر است چدنی باشد میریزیم یک قطعه گوشت را میاندازیم یک طرف آن که برشته شد برمیگردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود(گوشتها را نباید همزمان در تابه انداخت چون تابه سرد میشود و گوشتها آب میاندازد)به همین ترتیب تمام قطعات گوشت را آماده مینماییم.سپس به نانها کره مالیده ودر فر برشته میکنیم و روی هر قطعه نان یک قطعه همبرگر و کمی سس به آرنز وسه حلقه قارچ ورقه و یکی دوحلقه گوجه فرنگی ورقه شده قرار میدهیم (ورقه های قارچ را میتوان کمی سرخ کرد یا بطور خام مصرف نمود)