کباب سرداشی (همدان)

کباب سرداشی (همدان)
جولای 28, 2020 admin

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی 400 گرم
  • پیاز 3 عدد
  • سیب‌زمینی 2 عدد
  • گوجه‌فرنگی 1 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب‌زمینی و پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید. سپس پیاز و سیب‌زمینی را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید.
گوشت را داخل چرخ گوشت بریزید و با سیب‌زمینی و پیاز رنده شده چرخ کنید. نمک، فلفل، و سایر ادویه‌هایی که تمایل دارید را به مخلوط چرخ شده اضافه کنید و آنقدر ورز دهید که چسبندگی خود را تا حد خوبی از دست بدهد.
سینی فر یا کف تابه خود را با مقداری کره چرب کنید. مخلوط گوشت، سیب‌زمینی، و پیاز را روی سطح آن پخش کنید. در صورتی که چربی گوشتی که استفاده کرده‌اید کم است، در این مرحله مقداری روغن اضافه کنید. یک سیب‌زمینی و یک گوجه‌فرنگی را ورقه ورقه کنید. ورقه‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را روی سطح مخلوط گوشت بچینید. در این مرحله می‌توانید انواع فلفل دلمه و فلفل تند را هم قطعه قطعه کنید و کنار گوشت قرار دهید.
فر را در دمای 140 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی یا ماهیتابه را داخل آن قرار دهید. مخلوط کباب سرداشی باید بین 1 الی 2 ساعت داخل فر قرار بگیرد تا خوب مغزپخت شود و ورقه‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی هم برشته شوند. کباب سرداشی همدانی شما آماده است. کباب سرداشی را با نان تازه یا برنج در کنار ماست و سبزیجات تازه سرو کنید. نوش جان!