هات وینگز

هات وینگز
سپتامبر 7, 2022 admin

مواد لازم

  • بال و کتف مرغ ۱ کیلوگرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۲ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز ۲ قاشق چایخوری
  • پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
  • پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری
  • روغن ۴ قاشق غذاخوری

مواد سس

  • سس کچاپ تند ۱ قاشق چایخوری
  • آب ½ لیوان
  • نمک ½ قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوری
  • عسل یا شکر ۲ قاشق چایخوری
  • کره ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مرحله اول

برای تهیه هات وینگز خوشمزه در ابتدای کار برای طعم دار کردن بال های مرغ بکینگ پودر را به همراه نمک، شکر، پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره، پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز و روغن درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ادویه ها را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس بال های مرغ را اضافه کرده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا به مواد طعم دهنده آغشته شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب بال های مرغ شوند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بال ها را درون تابه می چینیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا کاملا برشته و طلایی رنگ شوند. پس از اینکه یک سمت بال ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه سرخ کردن بال ها به پایان رسید، آنها را از تابه خارج کرده و به سراغ آماده کردن سس می رویم. برای تهیه سس مخصوص ابتدا سس کچاپ تند، آب، نمک، نشاسته ذرت، عسل یا شکر و کره را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را به صورت مداوم ترکیب می کنیم تا غلیظ شوند. در نهایت بال های سرخ شده را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس سس را اضافه کرده و بال ها را زیر و رو می کنیم تا به صورت یکدست به سس آغشته شوند.