میرزا قاسمی – برای 6 تا 8 نفر

میرزا قاسمی – برای 6 تا 8 نفر
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • بادنجان متوسط: 8 تا 10 عدد
  • سیر: یک یا دو بوته
  • روغن: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 تا 5 عدد
  • گوجه فرنگی: یک یا دو عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:


بادنجانها را روی آتش یا داخل فر کبابی میکنیم بحدی که کاملا پخته شود بعد پوست آنها را میگیریم و در صورتی که بادنجان تخم داشته باشد تخم آنها را جدا میکنیم و بعد ساطوری میکنیم سپس گوجه فرنگی را در آب جوش میاندازیم و پوست آن را میگیریم وریز خورد میکنیم بعد سیر را میکوبیم تا نرم شود روغن را در تابه که بهتر است لعابی باشد میریزیم روی آتش میگذاریم تا داغ شود سیر کوبیده را در روغن کمی سرخ میکنیم بعد بادنجان و گوجه فرنگی آماده شده را در آن میریزیم و کمی سرخ میکنیم بحدی که آب آن کاملا کشیده شود و به روغن بیافتد کمی نمک وفلفل به آن میزنیم وبعد مایه را در یک ظرف تابه میریزیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم با کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و در ظرف خالی تابه میریزیم و بهم میزنیم تا تخم مرغ بسته شده کمی سرخ شود بعد بادنجان و تخم مرغ را مخلوط میکنیم و میرزا قاسمی را در دیس میکشیم واطرافش را با حلقه گوجه فرنگی تزیین مینماییم