کوکو سبزی

کوکو سبزی
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • سبزی (تره، جعفری، شبت، گشنیز، چند برگ کاهو): یک کیلو
  • تخم مرغ: 4 تا 5 عدد
  • زرشک: در صورت تمایل یک قاشق سوپ خوری
  • گردوی خرد کرده: در صورت تمایل یک یا دو قاشق سوپ خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق مربا خوری
  • روغن: یک پیمانه سرخالی (150 گرم)
  • آرد گندم: یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود، بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بهم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزاییم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه بکار بردیم آن را روی آتش میگذاریم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را برمیگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز به کار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت 350درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود ـ کوکو در ظرف نسوز به آسانی برمیگردد، اطراف آن را میتوانیم با حلقه های گوجه فرنگی تزیین کنیم