ماهی سفید یا سوف با تزئین پوره رنگی

ماهی سفید یا سوف با تزئین پوره رنگی
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • ماهی سفید یا سوف درشت: یک عدد
  • روغن زیتون یا کره آب کرده: یک پیمانه (حدود 200 گرم)
  • آب لیمو: نصف پیمانه
  • تخم مرغ سفت شده: 8 عدد
  • پوره اسفناج: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • پوره گوجه فرنگی: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • پوره سیب زمینی: 2 فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

با نوک کارد فلسهای ماهی را میگیریم، بعد زیر شکم ماهی را سر تا سر چاک میدهیم و محتویات داخل شکم را خالی میکنیم، بعد ماهی را بدقت میشوییم وخشک میکنیم،سپس روغن زیتون یا کره آب کرده وآب لیمو وکمی نمک و فلفل را مخلوط میسازیم و کمی از این سس را داخل شکم ماهی میمالیم و ماهی را در ظرف لعابی مناسبی قرار میدهیم، بقیه روغن زیتون و آب لیمو را با کمی نمک و فلفل مخلوط میسازیم و داخل ظرف ماهی میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و در آن را میبندیم تا ماهی آهسته بجوشد وبپزد گاهی هم از سس ماهی روی آن میدهیم،باید دقت کرد ماهی در عین پختگی زیاد له نشود وسس آن بعد از پخته شدن یکی دو قاشق بیشتر نباشد. ماهی را با کفگیر از ظرف خارج میکنیم و در دیس قرار میدهیم و پوست روی آن را میکنیم وسس ماهی را روی آن میدهیم، بعد تخم مرغهای سفت را از وسط نصف مینماییم وزرده های آن را بیرون میآوریم و با پشت چنگال نرم میکنیم و با پوره سیب زمینی مخلوط میکنیم وآنگاه نصف از این پوره را با پوره اسفناج مخلوط میکنیم ونصف دیگر را با پوره گوجه فرنگی (برای تهیه پوره گوجه فرنگی کافیست چهار پنج عدد گوشت گوجه فرنگی را از چرخ رد وبا کمی نمک مخلوط کنیم) بعد دو پوره سبز و قرمز را در دو قیف جداگانه میریزیم وروی بدنه ماهی و داخل نصفه های تخم مرغ تزیین میکنیم و نصفه های تخم مرغ را یک در میان دور ماهی میچینیم و دو طرف دیس را با حلقه های لیمو ترش تزیین مینماییم و بجای پوره گوجه فرنگی میتوانیم از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده نماییم. این ماهی را میتوان با سس مایونز یا سس بارنز هم مصرف کنیم