ژلاتین را درکمی اب جوش حل میکنیم داخل کرم انگلیسی که باید کمی گرم باشد میریزیم وخوب هم میزنیم خامه را با 4قاشق سوپخوری خاکه قند مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد سفیده را آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شود بطوریکه از تخم مرغ زنی نریزد و 2قاشق سوپخوری از باقیمانده خاکه قند را داخل سفیده میریزیم وخومب بهم میزنیم و با خامه مخلوط میکنیم و کرم انگلیسی را کم کم داخل مایه میکنیم ومخلوط مینماییم مایه را در ظرف قشنگ کمی گود میریزیم وبعد از بسته شدن با همان ظرف سر میز میبریم وممکن است روی ان را با خامه فرم گرفته در قیف وانواع کمپوتمیوه تزیین کنیم