کیک اسفنجی ساده با خامه (برای تزئین و داخل کیک)

کیک اسفنجی ساده با خامه (برای تزئین و داخل کیک)
جولای 11, 2020 admin

مواد لازم

  • خامه: 4 سیر
  • پودر قند: 4 قاشق سوپ خوری
  • رنده لیمو ترش با وانیل: به مقدار کم
  • شربت رقیق که با کمی عرق بهار نارنج معطر شده: یک لیوان
  • مربا یا کمپوت گیلاس یا توت فرنگی یا آلبالو: به مقدار کم

طرز تهیه:

با شش عدد تخم مرغ و سایر مواد آن بترتیبی که قبلا ذکر شد یک کیک اسفنجی ساده آماده میکنیم بعد کیک را از ارتفاع 2تا 3ورق میبریم بعد روی ورق را کمی شربت میدهیم خامه را با خاک قند و وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا خامه سفت شده و فرم بگیرد برای اینکه خامه براحتی زده شود بهتر است ظرف خامه را روی یخ بگذاریم (فرم گرفتن خامه و قتی است که چون با قاشق روی خامه خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود. در صورتیکه خامه را بزنیم خامه کره میشود) بعد کمی از خامه آماده شده را روی قطعات بریده شده کیک میمالیم و قطعات کیک را روی هم قرار میدهیم و با بقیه خامه ومربا و مقداری خلال بادام بو داده مطابق شکل روی کیک را تزیین میکنیم.
قالب کیک ممکن است گرد وبدون سوراخ ویا آنکه گرد و در وسط دارای سوراخ باشد در صورت اخیر قطر کیک بیشتر میشود ودر این حال کیک را به چهار ورق میبریم