کیک قهوه ای با شکلات

کیک قهوه ای با شکلات
جولای 11, 2020 admin

مواد لازم

  • تخم مرغ: 8 عدد
  • بادام پوست گرفته چرخ کرده: 5 قاشق سوپ خوری (حدود 100 گرم)
  • آرد: 4 قاشق سوپ خوری (حدود 100 گرم)
  • بیسکویت خرد شده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (ممکن است بیسکویت های آماده برای فروش و بدون کرم را گرفته با پشت قاشق نیم کوب کنیم)
  • شکر: یک پیمانه (در حدود 200 گرم)
  • قهوه: یک قاشق سوپ خوری
  • خامه: 350 گرم
  • خاک قند: 6 قاشق سوپ خوری
  • وانیل: به مقدار کم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
  • مربای آلبالو با توت فرنگی: یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را گرم میکنیم و قالب گرد مناسبی را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم زرده تخم مرغ را از سفیده جدا میکنیم و زرده را با شکر و بیکینگ پادر مخلوط میسازیم وخوب میزنیم تا کاملا سفید وسفت شود، قهوه را در یکی دو قاشق شیر حل مینماییم ویک لحظه روی آتش میگذاریم تا یک جوش بزند، بعد با زرده تخم مرغ مخلوط میسازیم و سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد، بعد سفیده وزرده را مخلوط میکنیم آرد م بادام را داخل این مایه مینماییم بهم میزنیم و بیسکویت خرد شده را اضافه مینماییم ومایه را در قالب میریزیم و باید سر قالب دو سه سانتیمتر خالی بماند قالب را روی اولین پنجره بطرف پایین فر میگذاریم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع با حرارت 350 درجه بماند تا کیک بالا آمده و پخته و کمی برشته شود آنگاه خامه را با خاکه قند و کمی وانیل مخلوط میسازیم و میزنیم تا فرم بگیرد آنگاه کیک را از فر خارج میسازیم و میگذاریم سرد شود، بعد از قالب بیرون میآوریم و از ارتفاع به سه ورق مساوی قسمت میکنیم و میبریم ممکن است روی هر ورقه را کمی شربت رقیق معطر شده یا بهار نارنج بریزیم و مربا را که باید بدون شربت باشد روی قسمت زیرین میریزیم و کمی خامه زده شده روی آن میدهیم قسمت دوم را روی آن قرارمیدهیم و مقداری خامه روی این قسمت نیز میریزیم و با پشت کارد صاف مینماییم و آخرین قسمت را روی آن قرار میدهیم و روی سطح و اطراف کیک را با خامه میپوشانیم و روی کیک را با خامه در قیف گلهای کوچکی میریزیم و روی گلها را با مربای آلبالو تزیین میکنیم و اطراف و وسط کیک را شکلات رنده شده میریزیم