خورش فسنجان – برای 6 تا 8 نفر

خورش فسنجان – برای 6 تا 8 نفر
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • مرغ پاک کرده آماده شده: 1 عدد (در حدود یک کیلو تا یک و نیم کیلو)
  • مغز گردو چرخ کرده: نیم کیلو
  • پیاز سرخ کرده: 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
  • آب انار (یا 4 تا 5 قاشق سوپ خوری رب انار): 3 تا 4 لیوان
  • شکر: به مقدار کم
  • نمک: به مقدار کافی

طرز تهیه:


مرغ را با پیاز و2تا3لیوان آب وکمی نمک میگذاریم نیم پز شود گردوی چرخ کرده را میریزیم و حرارت راملایم میکنیم و آب انار یا رب انار را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد و خورش جا بیفتد در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه میکنیم.خورش باید بعد از آماده شدن کاملا به روغن بیافتد و آب نداشته باشد و در صورتیکه مرغ پخته شد و خورش جا نیافتاد مرع را خارج میکنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار میدهیم. معمولا چاشنی فسنجان آب انار یا رب انار است ولی ممکن است بجای آنها کمی آبلیمو وشکر و زعفران ساییده مصرف کرد.در خورش فسنجان آلو نیز میتوان مصرف کرد.وخورش فسنجان را با مرغابی نیز میتوان تهیه نمود.در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دولیوان آب زیادتر میریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی تر بجوشد تا به روغن بیفتد