خورش بامیه – برای 6 تا 8 نفر

خورش بامیه – برای 6 تا 8 نفر
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • گوشت ماهیچه با استخوان: 70 گرم (بدون استخوان 500 گرم)
  • پیاز سرخ کرده: 3 قاشق سوپ خوری
  • بامیه: 750 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه خرد میکنیم میشوییم با پیاز سرخ کرده و داخل قابلمه ای میریزیم، در ظرف را میبندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و میگذاریم آب گوشت کاملاً کشیده شود. بعد دوسه لیوان آب داخل گوشت میریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتی که با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه مینماییم. (برای آنکه بامیه لیز نشود باید ته آن را به هیچ وجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آن را کمی کوتاه نماییم) بعد بامیه را میشوییم و ظرف مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک به آن اضافم مینماییم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزی آن خارج نشود و سپس بامیه را در صافی میریزیم رب و آب لیمو و به حد کافی نمک و فلفل را به خور اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و میگذاریم چند جوش بزند تا جا بیفتد