کوفته برنجی – برای 6 تا 8 نفر

کوفته برنجی – برای 6 تا 8 نفر
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
  • برنج: 100 گرم
  • آرد نخودچی: 100 گرم
  • سبزی کوفته (تره، جعفری، شبت، مرزه، نعناع، ترخان): نیم کیلو
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • لپه: نصف پیمانه سرخالی 100 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را چرخ کرده برنج را در یک لیوان آب با کمی نمک یکی دو جوش میدهیم تا برنج نرم شود برنج را در صافی میریزیم لپه را نیز جداگانه میپزیم آرد نخودچی و یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و گوشت و تخم مرغها را مخلوط میکنیم. خوب مالش میدهیم بطوریکه مایه کمی کش پیدا کند، سبزی تمیزکرده را میشوییم و ریز خرد میکنیم داخل مایه میریزیم. سه چهر عدد پیاز را خرد میکنیم با سه چهار قاشق روغن سرخ میکنیم کمی زردچوبه میریزیم پنج تا شش لیوان آب داخل پیاز میریزیم کمی هم نمک و فلفل اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. از مایه گلوله هایی به اندازه یک پرتقال برمیداریم ممکن است میان مایه را کمی پیاز سرخ شده و زرشک و گردو بریزیم و در دست گرد کنیم و داخل آب پیاز که در حال جوشیدن است بیاندازیم. بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم میکنیم تا کوفته کاملا بپزد و ممکن است بجای زردچوبه یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در آب کوفته بریزیم