کیک سیب کاراملی

کیک سیب کاراملی
جولای 29, 2020 admin

مواد لازم

  • فیلینگ پای سیب 2 پیمانه
  • سس کارامل 1/4 پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر کیک 1 بسته
  • کره ذوب شده 1/2 پیمانه
  • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
  • خامه پر چرب 1 پیمانه
  • پودر قند 4 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 3/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا فر گرم شود.
مقداری روغن در یک قالب با اندازه 9 در 13 سانتی متر اسپری کنید. به طوری که قالب به خوبی چرب شود.
2 پیمانه فیلینگ پای سیب (که دستور تهیه ش در میاد میانی پای سیب موجود است)، 1/4 پیمانه سس کارامل، 1 قاشق چای خوری آب لیمو و 1/2 قاشق چای خوری دارچین را در قالبی که چرب کردید، بریزید و با هم مخلوط کنید و مواد را داخل قالب صاف و یک دست کنید.
1 بسته پودر کیک را روی مواد داخل قالب بریزید و با 1/2 پیمانه کره ذوب شده و 1/2 پیمانه گردو خرد شده روی آن ها را بپوشانید. البته استفاده از گردوی خرد شده اختیاری است.
در این مرحله قالب محتوی مواد را در فری که از قبل گرم کرده اید، به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. سپس قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
در مدت زمانی که کیک در حال خنک شدن است، خامه فرم گرفته طعم دار را درست کنید. یک کاسه بزرگ فلزی و یک همزن دستی را در فریزر بگذارید تا زمانی که به خوبی سرد شوند. در صورت تمایل می توانید از همزن برقی استفاده کنید.
سپس کاسه و همزن را از فریزر خارج کنید. خامه پرچرب یا را داخل کاسه بریزید و در حدود 6 تا 8 دقیقه هم بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد.
پس از اینکه خامه خوب فرم گرفت، 4 قاشق غذاخوری پودر قند، 1 قاشق چای خوری وانیل و 3/4 قاشق چای خوری دارچین را به کرم اضافه کنید و هم بزنید.
کیک سیب کاراملی را پس از خنک شدن در ظرف مناسب قرار دهید و به همراه کمی عصاره سس کارامل و گردو سرو کنید. نوش جان!