مواد لازم
- سیب زمینی: 3 عدد
- قارچ خرد شده: 200 گرم
- سیر له شده: 2 حبه
- تخم مرغ: 3 عدد
- پیاز خرد شده: 1 عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- آرد سفید: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه ای رنگی خرد شده: 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم و بعد آن ها را رنده می کنیم.
۲- همه ی مواد از جمله جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم.
۳- سیر و قارچ را در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.
۴- سیب زمینی رنده شده، جعفری، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر و قارچ تفت داده شده را در ظرفی می ریزیم و بعد نمک، فلفل، آرد سفید و تخم مرغ ها را نیز به آن ها اضافه می کنیم. مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
۵- مواد را در کمی روغن داغ شده داخل تابه میریزیم، مواد را با پشت قاشق صاف می کنیم، در تابه را می بندیم و اجازه می دهیم با حرارت بپزد. بعد از آن که یک طرف کوکو قارچ پخت، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.