آش رشته

آش رشته
جولای 9, 2020 admin

مواد لازم

  • رشته آش: 750 گرم
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، شوید): 2 کیلو
  • نخود و لوبیا و عدس: 750 گرم
  • پیاز سرخ کرده: 4 تا 5 قاشق سوپ خوری
  • کشک ساییده غلیظ: 4 تا 5 لیوان (یک لیتر)
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

حبوبات راکه قبلا خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده و زردچوبه میگذاریم بپزد بعد سبزی را تمیز وخرد کرده داخل حبوبات میریزیم میگذاریم بپزد سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در آب سرد حل کرده داخل آش میریزیم ومرتبا بهم میزنیم رشته را در آش میریزیم و میگذاریم آهسته بپزد ولی رشته نباید خرد شود، بعد آش را از روی آتش برمی داریم باکشک مخلوط میکنیم درسوپخوری میکشیم و روی آن را با کمی کشک، پیازداغ ونعنا داغ روی آن راتزیین میکنیم