ترشی سبزی مخلوط

ترشی سبزی مخلوط
جولای 9, 2020 admin

مواد لازم

  • بادنجان ترشی بدون تخم: 2 کلیو
  • خیار ریز: 1 کیلو
  • هویج: 1 کیلو
  • گل کلم متوسط: 1 عدد
  • لوبیای سبز: نیم کیلو
  • سیب زمینی ترشی: نیم کیلو
  • موسیر: 300 گرم
  • کرفس: 2 عدد
  • سبزی (نعنا، ترخان، جعفری، گشنیز، ریحان) : نیم کیلو
  • فلفل سبز: نیم کیلو

طرز تهیه:

بادنجانها را میتوانیم روی اتش یا در فر کبابی کنیم بحدی که پوست بادنجان براحتی کنده شده و گوشت آن کاملا بپزد.بعد پوست بادنجانها را میکنیم در الک یا آبکش چوبی میچینیم و روی آن را پارچه میکشیم و شیئ سنگینی روی پارچه قرار میدهیم تا آب بادنجان کاملا گرفته شود(باید یک روز بهمین حالت بمانند)، بعد بادنجانها را روی پارچه میچینیم باز هم یک روز میگذاریم بمانند تارطوبت آنها گرفته شود، بعد مقداری نمک روی آنها میپاشیم و انها را ساطوری میکنیم ومقداری سرکه روی آنها میریزیم و بهم میزنیم تامایه کمی شل شود، بعد سبزیها را تمیز میکنیم و میشوییم ورطوبت آنهارا میگیریم وخشک میکنیم بعد از چرخ رد میکنیم بلافاصله ودر سرکه میریزیم تا سیاه نشود خیار،هویج، گل کلم، لوبیای سبز، سیب زمینی ترشی ، کرفس و فلفل سبز راپوست وریشه گرفته وریز خرد میکنیم و کمی نمک به آنها میپاشیم وآنها را روی پارچه ای پهن میکنیم و یک روز میگذاریم بمانند تا رطوبت آنها گرفته شود و بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط میسازیم ومقداری سرکه بحدی که ترشی شل نشود به آن اضافه میکنیم ممکن است کمی گلپر کوبیده شده به آن اضافه کنیم که عطر آن .بیشتر شود