ریشه و برگهای سبز تره فرنگی را جدا میکنیم و قسمت سفید آن را خرد میکنیم و میشوییم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک میگذاریم بپزد، بعد از پختن، تره فرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و آرد را با کمی کره، سرخ میکنیم و حرارت را ملایم مینماییم و آب گوشت را بتدریخ داخل آرد سرخ شده میریزیمو مرتب بهم میزنیم تا آرد در آب گوشت، حل شود. آنگاه تره فرنگی آماده شده را داخل این مایه میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و کمی غلیظ شود و به اندازه کافی نمک و فلفل به آن میپاشیم، بعد زرده های تخم مرغ را خوب میزنیمو با ۀب لیمو و کمی نمک مخلوط مینماییم و داخل سوپخوری میریزیمو سوپ را داغ داغ بتدریج داخل سوپخوری میریزیم و بهم میزنیم و خامه را روی سوپ میدهیم. ممکن است تره فرنگی را حلقه حلقه نازک ببریم با مقداری آب و کمی نمک بپزیم بعد مطابق دستور فوق، آرد را با کره سرخ کنیم داخل تره فرنگی بریزیم. آب گوشت را اضافه کنیم بگذاریم سوپ، آهسته آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود بعد مطابق دستور فوق عمل میکنیم. در اینصورت یک دسته تره فرنگی کافیست.