خورش بادنجان – برای 6 تا 8 نفر

خورش بادنجان – برای 6 تا 8 نفر
جولای 10, 2020 admin

مواد لازم

  • گوشت ماهیچه یا مغز ران: نیم کیلو
  • بادنجان متوسط قلمی: 8 تا 10 عدد
  • پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری (یا یک لیوان آب گوجه فرنگی)
  • آب لیمو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
  • روغن: به مقداری که بادنجان ها سرخ شوند
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه میکنیم ومی شوییم و با پیاز و 3تا 4لیوان آب میگذاریم کاملا بپزد بعد کمی نمک و فلفل میزنیم و آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرد ه ایم داخل گوشت میریزیم وکمی آب لیمو میزنیم . باید گوشت، بعد از طبخ یک لیوان بیشتر آب نداشته باشد آنگاه پوست بادنجانها را میکنیم و میان آنها را چاک میدهیم و کمی نمک به بادنجانها میزنیم و بلافاصله آنها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم بحدی که بادنجانها طلایی شود و مغز بادنجان کاملاً بپزد، بعد بادنجانها را روی گوشت میچینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند بحدی که بادنجانها زیاد له نشود و درسته بماند. ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن کمی سرخ نمود موقع کشیدن خورش دور دیس ریخت. ممکن است 250گرم غوره سرخ کرده روی بادنجان بریزیم