ژله میوه با خامه

ژله میوه با خامه
جولای 11, 2020 admin

مواد لازم

  • ژله حاضر توت فرنگی یا آناناس یا لیمو: 3 بسته
  • میوه خرد شده: 2 لیوان
  • خامه: 300 گرم
  • خاک قند: 4 قاشق سوپ خوری
  • وانیل یا رنده پوست لیمو ترش: به مقدار کم

طرز تهیه:

ژله را در ظرفی میریزیم وسه پیمانه آب جوش بتدریج داخل ژله میریزیم وبهم میزنیم تا ژله کاملا در آب جوش حل شود.سه پیمانه آب سرد به مایه اضافه میکنیم وژله را میگذاریم سرد شود .یک یا چند نوع میوه در ژله حل شده میریزیم مایه را در قالبی که وسط آن باید سوراخ باشد میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا بسته شود.خامه را با خاکه قند واسانسی که دوست داریم مخلوط میکنیم ومیگذاریم تا سفت شود مفرم بگیرد وقتی ژله بسته شد قالب را از یخچال بیرون میآوریم وآنرا یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم ظرفی را روی دهانه قالب قرار داده ژله را در ظرف برمیگردانیم داخل ژله را با خامه آماده شده پر میکنیم واطراف آن را با انواع کمپوت میوه تزیین میکنیم.ممکن است روی میوه ها را با کمی خامه که داخل قیف ریخته ایم تزیین کنیم