نان نخودچی

نان نخودچی
جولای 11, 2020 admin

مواد لازم

  • آرد نخودچی خیلی نرم: یک کیلو
  • پودر قند نرم: نیم کیلو
  • روغن: 500 تا 600 گرم

طرز تهیه:

خاک قند و روغن را مخلوط میکنیم و میریزیم تا مایه کاملا نرم و لطیف شود آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند ودر صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر وراحتر تهیه میشود.خمیر را روی میز به قطر یک سانتی متر باز میکنیم وبا قالبهای کوچک نان نخودچی قالب میزنیم و در سینی میچینیم و در فر با حرارت 300درجه بمدت20دقیقه تا نیم ساعت میپزیم نانها باید طلایی شوند ملی رنگ آنها نبایدزیاد برگردد ممکن است گلوله های کوچکی به اندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم و با دندانه ریز شانه روی ان را تزیین کنیم ونصف خلال پسته را وسط آن فرو کنیم.

باید توجه داشت این خمیر نسبت به سایر خمیرها خشکتر است و فقط با مالش و ورز باید آن را نرم نمود و به هیچ وجه روغن اضافی ویا زرده تخم مرغ وگلاب به آن اضافه ننمود، اول خمیر را با500گرم روغن آماده میکنیم واگر زیاد خشک بود 100گرم دیگر اضافه میکنیم