سرهای بادنجان وکدو رامیگیریم و بصورت حلقه حلقه میبریم اما حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم بادنجان وکدو محفوظ بماند 4عدد از گوجه فرنگیها را کنار میگذاریم و بقیه را حلقه حلقه میکنیم وبین هر حلقه کدو و بادنجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار میدهیم وکمی نمک وفلفل به آن میپاشیم،بادنجانها وکدوها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی میچینیم و150گرم از کره را قطعه قطعه کرده روی بادنجان وکدوها میگذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار میدهیم و میگذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماندتا کدو وبادنجان بپزد ،ولی له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگیها را از وسط نصف و داخل آن را خالی میکنیم برنج ونخود سبز پخته شده را با کمی نمک وفلفل و50گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگی ها را با این مواد پر میکنیم گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان وکدو دور ظرف میچینیم یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار میدهیم و یکربع دیگر میگذاریم در فر بماند تا گوجه فرنگی ها بپزد ولی له نشود این غذا را با همان ظرف سر میز میبریم ممکن است 150گرم پنیر گودا یا گوریر را رنده کنیم وروی آن بپاشیم بعد در فر قرار دهیم