گوشت ولوبیا وپیازداغ را با 3تا4لیوان آب میگذاریم بپزد بادنجانها را پوست میکنیم نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش راسرخ میکنیم بعد بادنجانها وگوشت رامخلوط کرده خوب میکوبیم 2تا3لیوان آب وهرمقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت وبادنجان میریزیم وظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم وگاهی آن راهم میزنیم تاحلیم جا افتاده کش بیایید و آب آن تمام وغلیظ شود ظرف را از روی آتش برمیداریم با کشک مخلوط میکنیم داخل ظرف میکشیم روی آنرا با نعنا داغ وپیاز داغ وگردوی پوست گرفته تزیین میکنیم (میتوان حلیم را باعدس هم درست کرد در آن صورت به جای لوبیا سفید عدس میریزیم )