با یک پیمانه و نیم شکر بطریق ذیل شربت کارامل آماده میکنیم:
شکر را با کمی آب در ظرفی کوچکی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا شکر آب شود وطلایی گردد.کمی از این شربت را داخل ظرفی که میخواهیم کرم را در آن آماده کنیم و میبایست گود باشد میریزیم وظرف را میگردانیم تا ته واطراف آن به شربت آغشته گردد، سپس نصف لیوان آب جوش داخل بقیه شربت میریزیم وروی آتش میگذاریم تا شکرهای کارامل شده حل شود وشربت کمی غلیظ شود شربت را کنارگذاشته تا کاملا سرد شود 10عدد زرده تخم مرغ را با بقیه شکر ووانیل مخلوط میکنیم میزنیم تاکاملا سفید وسفت گردد.بعد 5عدداز سفیده تخم مرغ را جداگانهآنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد، سپس شیر را میجوشانیم وداغ روی زرده تخم مرغ میریزیم وسفیده را اضافه میکنیم وتمام موادرا مخلوط میکنیم ومایه را در ظرفی کا با کارامل آغشته کرده ایم میریزیم وکرم را بشکل بن ماری در فر یا روی آتش طبخ میکنیم.در صورت طبخ در فر حرارت 350درجه بمدت یکساعت ونیم خواهد بود بعد از طبخ یک چنگال میان کرم فرو میکنیم، کرم باید بسته شده باشد واز مایع چیزی به چنگال نچسبد، سپس ظرف را از روی آتش برمیداریم ومیگذاریم تاکاملا سرد شود بعد در ظرف برمی گردانیم وشربت کارامل راروی آن میدهیم