برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا باید سیب زمینی را خوب بشویید و پوست بگیرید.
حالا سیب زمینی ها را به کمک یک چاقوی تیز، به شکل خلال های درشت برش بزنید. دوباره سیب زمینی ها را بشویید و آبکش کنید. سپس روی یک دستمال خشک و تمیز قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود.
سیب زمینی های خلالی را با روغن زیاد، نمک، فلفل، آویشن، رزماری و ادویه های دلخواه دیگر در ماهیتابه یا سرخ کن، سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. میتوانید کمی زردچوبه اضافه کنید تا طلایی تر شوند.
در این مرحله از تهیه سیب زمینی پنیری فست فودی باید سیب زمینی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای تمیزی بگذارید تا روغنشان گرفته شود. حالا آن ها را در سینی فر بریزید و به میزان دلخواه انواع پنیر را روی آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل دلمه ای تازه هم خرد کرده و به آن اضافه کنید.
سینی فر را درون فر بگذارید تا در دمای حدودا 180 درجه سانتی گراد گرم شود. هنگامی که پنیر روی سیب زمینی سرخ کرده کاملا ذوب شد، سینی را از فر خارج کنید. سیب زمینی پنیری را به همراه سس کچاپ خانگی، سس سیر و نوشیدنی خنک نوش جان کنید.