مواد لازم
- تخم مرغ ۵ عدد
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- پنیر رنده شده ۳۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- پنیر فیلادلفیا یا خامه ای ۲۰۰ گرم
- ژامبون ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
مرحله اول
برای تهیه رول املت اسفناج مجلسی در ابتدای کار اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به همراه یک فنجان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم اسفناج به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود.
مرحله دوم
در این مرحله اسفناج را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه پنیر پیتزای رنده شده و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود، سپس اسفناج را پس از خنک شدن به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین یک قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مخلوط اسفناج را به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه فر گرم شد، قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ درون فر قرار می دهیم تا املت اسفناج به طور کامل بپزد. پس از اینکه املت اسفناج به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود.
مرحله ششم
در این مرحله روی سطح املت را با پنیر فیلادلفیا پوشش می دهیم، سپس ورق های ژامبون را روی آن می چینیم و املت را رول می کنیم. در نهایت املت را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد، سپس برش زده و سرو می کنیم.